Maandag 1 maart-2021. De opdracht voor vandaag: Noteer tijdens het bekijken van het filmpje  de woorden die je opvallen. Vervolgens teken je de woorden op een tekenblad. Je kunt de woorden uit de hemel laten vallen of kriskras over het papier verdelen. Als je liever een gedicht van de woorden maakt, eventueel aangevuld met eigen woorden, is dat ook goed. De opdracht staat ook in Teams bij opdrachten en heet: "Kijk, het barst van Taal op Straat" 

Walk between the Snowfloks Maandag 15 februari-2021

Jeempie, dit is nog eens genieten van het mooie winterweer. De opdracht voor vandaag luidt dan ook: maak een heerlijke wandeling tijdens de les bv van Belleman (mag ook op een ander moment als dat  beter uitkomt met je planning) en luister naar je lievelingsmuziek. Ik weet dat veel leerlingen tijdens tekenen graag naar muziek luisteren (dan kan ik me beter concentreren, meneer) en daarvan ontzettend genieten.

Hoe je dit moet aanpakken lees je in opdrachten in Teams.

SNEEUW-OPDRACHT-Vandaag, maandag 8 februari. Er ligt er overal sneeuw in Nederland. Gister ben ik gaan wandelen door Amsterdam en zag overal mensen, ondanks de harde, koude wind, genieten van de wit fluwelen deken die over de stad gedwarreld was.Sneeuw verandert de verschijningsvorm van de wereld om ons heen. Daarom vinden we het zo leuk. Lees de opdracht in Magister of in Teams en ga lekker aan de slag. 

01-02-2021-RELATIE-MENS-DIER-OPDRACHT Mensen projecteren vaak hun gevoelens in dieren en denken dan dat dieren overeenkomstige gevoelens hebben. Het is ondertussen wel duidelijk dat dieren ook complexe emoties hebben, maar die werken toch op een andere manier bij dieren dan bij mensen. Teken een mens/dier of een mens samen met een of meerdere dieren.

25-01-2021 CONTRAST-OPDRACHT. Bekijk en beluister het filmpje goed. Zet het af en toe stil om de instructies goed te bekijken. Heb je de spelregels voor het volgen van mijn on-line lessen nog niet bekeken? Klik dan in het menu op: On-line-Lessen: spelregels 

18-01-2021.Dansende figuren-opdracht Bekijk en beluister het filmpje goed. Zet het af en toe stil om de instructies goed te bekijken. Heb je de spelregels voor het volgen van mijn on-line lessen nog niet bekeken? Klik dan in het menu op: On-line-Lessen: spelregels 

11-01-2021 De BALPEN-OPDRACHT. Je mag de opdracht ook met kleurpotlood of teken potlood maken. Ook als de opdracht nog niet af is, moet je deze maandag al in Teams uploaden als Work in Progress. Dit is belangrijk, ik kan dan zien wat je gedaan hebt tijdens de Zoom-les.  

© 2018 by Habelmannetje. Proudly created with wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon