top of page

 

 

 

 Belangrijke tip om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van

de on-line lessen van  Hans Belleman:

Elke nieuwe opdracht moet nog DEZELFDE DAG als Work in Progress in opdrachten ingeleverd worden, tenzij er een inhaal les staat aangegeven..

 

Wat is een Work in Progress? Bij een Work in Progress maak je een begin, je fotografeert het en je levert het begin nog dezelfde dag in: (rijmt)

 

" JE WERK HOEFT DUS NIET AF TE ZIJN." 

 

Daarna ben je vrij om aan iedere opdracht te werken die je nog niet af hebt. Oh, ja, wat ook handig is, bekijk altijd als eerste of er een filmpje is over de komende les, bekijk het, en ga niet passief achter je scherm zitten wachten tot je die kale knar van mij ziet.....Je kunt je tijd beter gebruiken.

 

Er zijn nog steeds leerlingen die vragen stellen. Als ik vraag heb je het filmpje bekeken, oh sorry, ben ik vergeten.....Tsjaaah. Wees niet ongerust, ik blijf aardig.... 

SPELREGELS

      Hierbij de spelregels voor het volgen van de on-line lessen van Hans Belleman 

 

 

1. Als je deelneemt aan de lessen dan heb je je camera aan. Zo niet, dan meld ik je als absent.    Je gaat in de klas toch ook niet met een masker op de les volgen? 

 

 

2. Elke opdracht moet je nog dezelfde les uploaden naar de betreffende opdracht in Teams als work in Progress. Daarna kun je aan elke opdracht die nog niet klaar is verder werken.

 

3. Dus: zodra je een begin hebt gemaakt met een nieuwe opdracht, fotografeer je je werk  en plaats je het als “Work in Progress” in opdrachten. Je werk hoeft dus niet af te zijn als je het tijdens de les uploadt. Je kunt als je wilt, nadat je de opdracht in opdrachten geplaatst hebt doorgaan aan een andere opdracht.

De dag na de les verzet ik de inleverdatum zodat je een week de tijd hebt om het verder af te maken. Een blokuur is voldoende tijd om een opdracht helemaal te maken. In principe heb je dus geen huiswerk als je het blokuur beeldende vorming rustig doorwerkt. Als je vragen hebt over de opdracht: laat het me dan weten in de chat  Als je niets uploadt en niets van je laat horen, meld ik je absent. 

 

4. Als je niet aanwezig kunt zijn dan laat je mij dat op tijd weten via de chat of via mijn mail h.belleman@zaanlands.nl.  

 

5. Als je de les gemist hebt kun je altijd de filmpjes bekijken op:  https://www.bvbell.com/postcards 

 

6. Aangezien een aantal leerlingen Zoom niet kunnen installeren, geef ik les in Teams. 

 

7. Je kunt altijd vragen stellen en reageren in de chat. Ik reageer meestal snel. (behalve s’nachts) 

 

8. De opdrachten kun je bekijken op https://www.bvbell.com/postcards  

9. Voor elke opdracht die je tijdens de lockdown gemaakt hebt krijg je een cijfer. Er komt uiteindelijk 1 cijfer (het gemiddelde van alle cijfers van de gemaakte opdrachten tijdens de lockdown) in Magister. Het cijfer bestaat niet alleen uit de kwaliteit van je werk, of en hoe je reageert op mijn feedback, camera aan tijdens de les en ook je betrokkenheid (vragen stellen, reactie op iets waar je het niet mee eens bent) ook je communicatieve vaardigheden tellen mee. Door actief mee te doen ontwikkel je die en dat is van belang ondermeer voor je vervolg studie, want je vaardigheden met Zoom en Teams blijven van belang voor jouw succes, of we het nu hebben over je toekomstige studie of werk..... Je krijgt er in de toekomst nog heel veel mee te maken.

ZOOM-info-01-def.jpg
ZOOM-handig-def-belle-01.jpg
bottom of page