SPELREGELS

      Hierbij de spelregels voor het volgen van de on-line lessen van Hans Belleman 

 

 

1. Als je deelneemt aan de lessen dan heb je je camera aan. Zo niet, dan meld ik je als absent.    Je gaat in de klas toch ook niet met een masker op de les volgen? 

 

 

2. Elke opdracht moet je nog dezelfde les uploaden naar de betreffende opdracht in Teams als work in Progress. Daarna kun je aan elke opdracht die nog niet klaar is verder werken.

 

3. Dus: zodra je een begin hebt gemaakt met een nieuwe opdracht, fotografeer je je werk  en plaats je het als “Work in Progress” in opdrachten. Je werk hoeft dus niet af te zijn als je het tijdens de les uploadt. Je kunt als je wilt, nadat je de opdracht in opdrachten geplaatst hebt doorgaan aan een andere opdracht.

De dag na de les verzet ik de inleverdatum zodat je een week de tijd hebt om het verder af te maken. Een blokuur is voldoende tijd om een opdracht helemaal te maken. In principe heb je dus geen huiswerk als je het blokuur beeldende vorming rustig doorwerkt. Als je vragen hebt over de opdracht: laat het me dan weten in de chat  Als je niets uploadt en niets van je laat horen, meld ik je absent. 

 

4. Als je niet aanwezig kunt zijn dan laat je mij dat op tijd weten via de chat of via mijn mail h.belleman@zaanlands.nl.  

 

5. Als je de les gemist hebt kun je altijd de filmpjes bekijken op:  https://www.bvbell.com/postcards 

 

6. Aangezien een aantal leerlingen Zoom niet kunnen installeren, geef ik les in Teams. 

 

7. Je kunt altijd vragen stellen en reageren in de chat. Ik reageer meestal snel. (behalve s’nachts) 

 

8. De opdrachten kun je bekijken op https://www.bvbell.com/postcards  

 

Maandag 11-01-2021

Hallo leerlingen van 3ABCD. Hieronder informatie over de ZOOM-app en de ZOOM-lessen die jullie vanaf maandag 11 januari bij mij gaan volgen. Gewoon op de tijden van het normale rooster. De ZOOM-lessen hou ik kort, tussen de 10-15 minuten, zodat je na de inleiding aan de slag kunt gaan.

Ik hou ook rekening met het feit dat jullie thuis niet veel teken- materiaal hebben. Elke opdracht kun je met balpen of potlood uitvoeren. Als je de rest van de lestijd doorwerkt, heb je geen huisZOOMwerk. Jullie hebben het al druk genoeg, heb ik begrepen. Als je ZOOM geïnstalleerd hebt, ga dan naar Teams en klik op de uitnodiging om de ZOOM-les bij te wonen.

© 2018 by Habelmannetje. Proudly created with wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon